Benvinguts al Projecte Giralluna,

 

Giralluna és el primer llibre de poemes de Jordi Alasà. Un llibre compost per 80 poemes que cobreixen temàtiques tan diverses com amor, pàtria, família, vida, desamor, adversitat... Els poemes han estat escollits d’entre 300 poemes que l’autor ha escrit d’ençà que tenia catorze anys fins a l’actualitat, que n’ha fet 41.

Cada temàtica va acompanyada de les il·lustracions realitzades per Yvonne Fuster que plasmen a la perfecció l’essència del llibre en cada un dels seus traços, així com la simbologia que l’autor vol transmetre en la figura del mateix Giralluna.

 

Per tal de fer realitat aquest projecte necessitem aconseguir la quantitat de 2000 €. Per això, us demanem que feu les vostres aportacions seguint una de les tres modalitats.

 

Tenim fins al dia 15 de desembre per aconseguir-ho i rebreu les vostres recompenses pel voltant del dia de reis.

 

En cas que no arribem a la quantitat desitjada  us retornarem els diners.

 

MOLTES GRÀCIES PER COL·LABORAR AMB LA CULTURA

OBJECTIU ASSOLIT!!

DONACIONS I RECOMPENSES

15 € = 1 Llibre GIRALLUNA

 

18 € = lot de Llibre GIRALLUNA + punt de llibre d’un Giralluna fet per Embolics (@embolicstgn a Instagram)

DONAR

20 € =  lot de llibre GIRALLUNA + punt de llibre + el vostre nom al final del llibre en l’apartat dels mecenes

DONAR

25 € =  lot de llibre GIRALLUNA + punt de llibre + el vostre nom al final del llibre en l’apartat dels mecenes + lamina de la portada signada per la il·lustradora

DONAR

Comprar més d'un exemplar =  lot de llibres GIRALLUNA  adquirits + punt de llibre + el vostre nom al final del llibre en l’apartat dels mecenes + lamina de la portada signada per la il·lustradora

DONAR